Terkini Di Sukan Sri Aman

Thursday, November 15, 2007

about us

are_piece33

Peribadi….
Berumur 18 tahun,berasal dari Sri Aman,Sarawak.Sekarang berlajar di Pusat Giat Mara Sri Aman.Mengambil jurusan Pembantu Juruteknik Sistam Komputer.

Pendidikan….
Pernah belajar di SK Abg Aing Sri Aman dan SMK Simanggang.

Minat….
Saya seorang yang meminati anime,online game,console game,computer game dan computer samada software dan juga hardware.Saya juga suka melukis,mandengar muzik,membaca komik,bermain bola,futsal,bersilat dan badminton.saya juga pernah mengikuti pertandingan futsaldalam kejohanan piala merdeka,piala pesta benak dan lain-lain lagi.

Masa lapang suka….
Suka dengar muzik,main bola,baca komik,main game online

Sumber inspirasi….
Ronaldinho(sebab pandai main bola,banyak skill,berbakat,lucudan suka senyum)
d.beckham(sebab stail,ensem,tendangan yang cantik)
(kalau aku jadi diorang kan best hehehehe…….)

Suka masuk laman web….
eSnips.com(download lagu),google(cari apa yang terlintas di fikiran),you tube.com(tengok apa-apa saja)bangbus.

hubungi aku di….
Are_piece33@yahoo.com

@Re-fIq

Aku berumur 20 tahun,berasal dari semenanjung&menetap di sri aman,Sarawak..kinek towk aku blaja dekat pusat giat mara sri aman,Sarawak Kursus Pembantu Juruteknik Sistem Komputer..Dolok aku sekolah di SK BAKONG,SRI AMAN..& sekolah Menengah kat SMK SRI AMAN,Sarawak...

Hobi aku ialah melepak waktu lapang bukan nya melepak yang x tentu pasal,lepak yang berfaedah..hahahahahaha...aku juak suka main game,snoker,tidur,tolong mak ngan ayah mlh krj,pegi swiming pool,dengar lagu & apa-apa jak yang aku polah waktu lapang..

Sukan yang aku minat ialah sepak takraw,aku pernah wakil bahagian sri aman waktu sek menengah dolok..kinek towk pun aku masih aktif main sepak takraw..aku juak pernah mengikuti program pembangunan sepak takraw (PPST) anjuran Jabatan Belia & Sukan Negeri Sarawak..kadang2 aku main bola & main futsal...

Sumber inspirasi aku ialah ayah aku...Nya banyak berik dorongan ngan aku x kira masa & tempat...Aku cukup kagum ngan cara2 nya mendisipiln aku dari kecik sampey besar...Mun lah aku x dengar kata nya dari dolok,mungkin aku x akan jadi mcm kinek tok...Yalah aku nak pesan ngan kitak org semua iboh lawan kat org tua,.ikot jak pa yang cdak nya suruh k...mun org tua ngaja curi jngn ikot k...ikot yang bagus jak coz org tua lebih tauk gik hal2 kat muka bumi tuk...

Okey lah aku rasa tuk jak yang aku dapat kongsi ngan kitak org semua...jumpa di lain lembaran k...bye22222222222222222
ASSALAMMUALAIKUM.............
WAsSalam

Mun nak tauk lebih lanjut layari
FiqarNie@gmail.com

AzLaRnZ......

sameKom...Nama PewNuh aKu sHahRUL AzlaN...uhAng NungAh Aku lArnZ Ja...AsAl dAri Sri AMaN SaRaWAk..UmO Ku bAru Ja 18 TAhun Ku gK kurSus kAt gIatmAra Sri AMaN..PEMBANTU JURUTEKNIK SISTEM KOMPUTER..UjuNG tAhUn 2007 tK TaMAt LaH kUrSUs ku Ya..Ku SkolAh rendAh di SRB CHUNG HWA SRI AMAN..SkoLAH MenEngAh di SMK SRI AMAN..

HobI aKu..Ku salu MaiN futSal..seNAm aEroBik jwAk KdAnG² jA laH..joGgIng...Tp ku Salu Gk maIn sNoker..lEpAk adA laH Jwak..Uhang BujaNG Ni x LEpaK nAk??tP Ku LEpak BiasA² jaK..x Da mlaH kEja JAik..

Sukan KegEmaRan ku IAlh fUTsal...Ku Minat Glak mAin fuTsal..adA jwak lah Sukan lAin yaNg Ku mInaT..CntH..BadMinton...BolA kEranJAng..ya lAh antArA suKAn yAng ku minAT JWak...

sUmBer INpIrAsi Ku BnYk lah..bAgi Ku sMua uhAng bAik bAh..Cuma SifAt nYA MpuN yAng nYurUh Nya Jd Jaik..Ya KitA X Dpat NAk hAlANg nyA dari mLAh kEjahAtAn..KiTa cUma BoleH mEneGUr Jak..Nya BRani MlAh..BrAni lAh nyA nAnGgUng DosA Ya NaK??

Ok lAh mEMber²..Ku cHow lOk..Lak KitA semBaNG² Gk Di laiN hArI..WasSalAm...

Mok KEtErAngAn LAnjuT HubUNGi 0138355786 oR eMaIL brother.notty@gmail.com








No comments: